Group fitness timetable

Monday

Start time Class Studio
6:05 am RPM (45 min) Cycle studio
6:45 am 30 Functional (30 min) Functional training area
8:30 am Aqua (45 min) Aqua fitness
9:20 am Cycle (45 min) Cycle studio
9:30 am Pilates (60 min) Wellness studio
9:30 am Body step (60 min) Main studio
10:40 am SSS (60 min) Wellness studio
10:40 am Body balance (60 min) Main studio
11:00 am LLLS (60 min) Functional training area
11:50 am Tone (60 min) Main studio
1:30 pm Aqua (45 min) Aqua fitness
2:30 pm Aqua (45 min) Aqua fitness
5:30 pm Tone (30 min) Main studio
6:00 pm CX worx (30 min) Main studio
6:30 pm Body attack (60 min) Main studio
6:30 pm Barre sculpt (60 min) Wellness studio
7:30 pm Hatha yoga (75 min) Wellness studio
7:30 pm Body pump (60 min) Main studio

Tuesday

Start time Class Studio
6:05 am Boxfit (60 min) Main studio
7:05 am Cycle HIIT (30 min) Cycle studio
8:30 am Aqua (45 min) Aqua fitness
8:45 am Yoga (Iyengar) (75 min) Wellness Studio
9:30 am Aqua (45 min) Aqua fitness
9:30 am Body pump (60 min) Main studio
10:00 am Barre sculpt (60 min) Wellness studio
10:40 am Tone (60 min) Main studio
11:00 am Barre sculpt (60 min) Wellness studio
11:50 am Boomers (60 min) Main studio
5:30 pm Body pump (60 min) Main studio
6:30 pm Body step (60 min) Main studio
7:00 pm Pilates (60 min) Wellness studio
7:00 pm Cycle (45 min) Cycle studio

Wednesday

Start time Class Studio
6:05 am Cycle (45 min) Cycle studio
8:30 am Aqua (45 min) Aqua fitness
9:30 am Cycle (45 min) Cycle studio
9:30 am Pilates (60 min) Wellness studio
9:30 am Tone (60 min) Main studio
10:30 am Pilates (60 min) Wellness studio
10:40 am Yoga (Purna) (75 min) Main studio
11:00 am LLLS (60 min) Functional training area
11:40 am SSS (60 min) Wellness Studio
5:30 pm Tabata (30 min) Wellness studio
6:00 pm Barre sculpt (60 min) Wellness studio
6:00 pm CX worx (30 min) Main studio
6:30 pm Body pump (60 min) Main studio
7:00 pm Aqua (45 min) Aqua fitness
7:30 pm Body balance (60 min) Main studio

Thursday

Start time Class Studio
6:05 am Body pump (30 min) Main studio
6:30 am HIIT 30 (30 min) Wellness studio
6:35 am CX worx (30 min) Main studio
7:05 am Cycle HIIT (30 min) Cycle studio
8:30 am Aqua (45 min) Aqua fitness
9:30 am Aqua (45 min) Aqua fitness
9:30 am Body pump (60 min) Main studio
9:30 am Barre sculpt (60 min) Wellness studio
10:40 am Body balance (60 min) Main studio
10:40 am Barre sculpt (60 min) Wellness studio
11:50 am Boomers (60 min) Main studio
5:45 pm Body attack (45 min) Main studio
6:15 pm Barre sculpt (60 min) Wellness studio
6:30 pm Boxfit (60 min) Main studio
7:00 pm Cycle (45 min) Cycle studio

Friday

Start time Class Studio
6:05 am Cycle (45 min) Cycle studio
8:00 am Tai chi - beginner (60 min) Wellness studio
8:30 am Circuit (60 min) Main studio
9:00 am Tai Chi - intermediate/experienced (60 min)  Wellness studio
9:00 am Aqua (45 min) Aqua fitness
9:20 am RPM (45 min) Cycle studio
9:30 am Body attack (60 min) Main studio
10:00 am SSS (60 min) Wellness studio
10:40 am Body pump (60 min) Main studio
11:00 am  SSS (60 min) Wellness Studio
11:00 am LLLS (60 min) Functional training area 
6:00 pm Body pump (60 min) Main studio
6:30 pm Yoga (Iygengar) (75 min) Wellness studio

Saturday

Start time Class Studio
7:30 am Body Pump (30 min) Main Studio
8:00 am Cx worx (30 min) Main studio
8:30 am Pilates (60 min) Main studio
8:35 am Circuit (60 min) Wellness studio
9:30 am Body step (60 min) Main studio
10:30 am Barre sculpt (60 min) Wellness studio
10:35 am Cycle (45 min) Cycle studio
10:40 am Body pump (60 min) Main studio
4:00 pm Aqua (45 min) Aqua fitness
4:00 pm Yoga (Vinyasa) (75 min) Wellness studio

Sunday

Start time Class Studio
8:30 am Cycle extreme (60 min) Cycle studio
8:30 am   Body Pump (30 mins) Main Studio
8:45 am Aqua (45 min) Aqua fitness
9:00 am Cx worx (30 min) Main studio
9:30 am Body attack (60 min) Main studio
9:30 am Barre sculpt (60 min) Wellness studio
10:40 am Yoga (Hatha) (75 min) Main studio
4:00 pm Body pump (60 min) Main studio